fbpx
Aanmelden schooljaar 2024-2025

Naast de reguliere lessen bewegingsonderwijs biedt het Leonardo leerlingen uit de eerste en tweede klas de mogelijkheid om hun sportieve talenten verder te ontwikkelen binnen de schooluren. Wanneer leerlingen beter willen worden in de sport die zij zelf beoefenen dan kunnen zij kiezen voor het Highschool aanbod. Tijdens de highschool trainingen zullen leerlingen in groepsverband werken aan verbetering van hun persoonlijke kwaliteiten onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Ligt de interesse juist op het kennismaken en beheersen van zoveel mogelijk verschillende sportdisciplines dan is de sportklas een juiste keuze.

Beide onderdelen staan momenteel op eerste drie uur van de woensdagochtend ingeroosterd. Leerlingen die kiezen voor dit aanbod zullen hierdoor één uur muziek en één uur tekenen minder volgen t.o.v. leerlingen zonder extra sportaanbod.

Highschoolaanbod voor schooljaar 2024/2025: voetbal, basketbal, hockey, zwemmen, turnen, tennis, dans, korfbal* & schaatsen (nieuw)*.

*obv voldoende aanmelding