fbpx
Contact

Rondleidingen

Beste leerlingen van groep 8 en ouders/verzorgers,

Ben je na het zien van de Voorlichtingsavond of het volgen van de Open dag ook zo benieuwd hoe het Leonardo er nou van binnen uitziet? Of wil je graag toch nog een keer de sfeer in het gebouw proeven en binnen gluren bij lessen? Dan is dit de kans om het Leonardo in het echt te beleven! We bieden van 21 tot en met 23 februari leerlingen die dit jaar een schoolkeuze moeten maken, en hun ouders/verzorgers, graag de gelegenheid een kijkje te nemen in het gebouw. Onze collega’s en leerlingen heten jullie welkom en leiden jullie graag rond langs alle lokalen.

Inschrijven

U kunt zich samen met uw kind inschrijven voor een tijdsblok van 30 min. Per inschrijving kunt u de rondleiding volgen met maximaal 1 volwassene. Inschrijven kunt u doen via deze link.

Programma

Op maandag 21 februari en dinsdag 22 februari zal een van onze collega’s u een rondleiding geven door het gebouw van ongeveer 30 min. Dit gebeurt in kleine groepjes ouders en kinderen. Dinsdag 22 februari is alleen bedoeld voor de ouders/verzorgers, op de andere dagen kunnen de kinderen ook mee.

Op woensdagmiddag 23 februari is de mogelijkheid zelf een route door het gebouw af te leggen. Langs de route staan onze collega’s en leerlingen om u wat te vertellen over het gebouw en eventuele vragen te beantwoorden. Twijfel je nog over het maken van de juiste schoolkeuze, schrijf je dan vooral in en kom een kijkje nemen in het Leonardo!

Namens het LEO team,
Mandy Oexman & Tamara van Amsterdam

Inschrijven rondleidingen