fbpx

Online open dag & ouderavond groot succes!

Vanwege de coronamaatregelen konden we dit jaar helaas geen fysieke open dag of ouderavond organiseren. We hebben daarom met het hele team flink de schouders eronder gezet en op korte termijn een online open dag en online ouderavond georganiseerd. Het was heel spannend of het allemaal zou lukken en of de techniek ons niet in de steek zou laten, maar wat is het goed gelukt en was het een succes!

Online open dag

Met 517 bezoekers was de online open dag op zaterdag 23 januari een groot succes. Vooraf hebben de leerlingen van groep 7 en 8 de goodiebags met materialen voor de proeflessen kunnen afhalen bij ons oude gebouw maar ook bij het flitsende promoteam bij ons nieuwe gebouw. In de proeflessen werd hier veel gebruik van gemaakt en werd heel leuk meegedaan door de leerlingen. Het was een groot feest! Ook de live chat via de website werd heel goed gebruikt. Het chat-team van docenten en leerlingen is de hele ochtend druk geweest met het beantwoorden van vragen. Hopelijk heeft iedereen een goed beeld gekregen van onze prachtige school.

Je kunt nog steeds de Break-in room spelen! Druk op de knop voor het eerste deel.

Speel de Break-in room

Lukt het niet of ben je niet in de gelegenheid dit deel op te lossen, kun je hier direct naar het tweede (online) deel:

Break-in

Online ouderavond

Ook de online ouderavond op woensdag 20 januari is heel goed verlopen. Meer dan 250 ouders hebben de livestream met presentaties gevolgd en het team van docenten beantwoordde allerlei vragen die via de chatbot binnenkwamen. De ouderavond is in zijn geheel terug te kijken via onderstaande knop.

Tijden en onderwerpen ouderavond

00.03Opening en kennismaking met het Leonardo
00.17Leren kun je trainen
00.32Niemand buitenspel
00.48Leerlingbegeleiding en ondersteuning
01.03Extra sportaanbod
Kijk hier de ouderavond terug Bekijk hier het programma van de ouderavond

Genoeg gezien? Meld je dan hier aan voor onze school.

Meld je aan voor onze school