fbpx
Aanmelden

Heb je je keuze gemaakt en wil je je aanmelden voor het Leonardo College? Wacht dan niet langer en meld je aan via het online aanmeldformulier. Het is erg belangrijk dat je dit formulier samen met een ouder of verzorger invult, het formulier moet namelijk ook meteen digitaal ondertekend worden om je aanmelding officieel te maken. Het formulier is niet geschikt om op je mobiel of tablet in te vullen, dus neem er even de tijd voor achter je laptop of desktop.

Brugklas 

De inschrijving van de brugklassen is gesloten.

Zij-instroom 

Op het Leonardo kun je je als zij-instromer aanmelden voor klas 2 t/m 6. De plaatsing in één van deze klassen wordt bepaald door de teamleider. Naast een intakegesprek kijkt die ook naar de reden van overstappen, het onderwijskundig rapport en het advies van je huidige middelbare school. 
 
Op het aanmeldformulier kun je ook aangeven of je graag aan een sportprogramma mee wil doen, dit is van toepassing wanneer je je aanmeldt voor klas 2 of 3. Wanneer je je aanmeldt voor een highschool word je na je aanmelding uitgenodigd om een keer mee te trainen waarin je je geschiktheid en motivatie kunt laten zien. 

Wanneer je je aanmeldt voor onze Topsport afdeling (wanneer je een Topsportstatus hebt) of graag wilt instromen bij een Regionaal Trainingscentrum (waterpolo, tafeltennis, basketbal of rugby), zal je naast een intakegesprek met de teamleider ook nog een gesprek hebben met iemand uit desbetreffende tak van sport. 

Toelichting ouder/verzorger 

Om het u gemakkelijk te maken, verloopt de aanmelding geheel digitaal. Hieronder vindt u een uitleg van de aanmeldprocedure in overzichtelijke stappen. 

Let op: Aanmelding sluit op 15 maart 2022. Kiest u voor een extra aanbod Highschool of RTC, dan graag aanmelden voor 1 maart in verband met de selectieprocedure. 

  1. Om het online aanmelden te starten, dient u allereerst van 1 ouder/verzorger het e-mailadres en mobiele telefoonnummer in te vullen. Deze ouder/verzorger is vanaf dit moment eerste contactpersoon voor de aanmelding en dient het aanmeldingsformulier tevens te ondertekenen. Wij vragen u dit goed te controleren op juistheid. Voor de aanmelding is 1 handtekening van 1 ouder/verzorgen voldoende. 
  1. Selecteer het formulier waarvoor u uw kind wilt aanmelden.  
  1. Klik vervolgens op ‘Verder naar aanmelden’. U komt nu bij het online formulier. U dient alle verplichte velden in te vullen. 
  1. Na het klikken op ‘Ondertekenen’ ontvangt u per SMS een verificatiecode. Na het invullen van deze code kunt u de aanmelding verzenden. Hierna ontvangt u een bevestigingsmail. De bevestigingsmail bevat een kopie van het aanmeldingsformulier, een uitleg van de verdere procedure en een uploadlink voor het aanleveren van documenten, zoals het adviesblad van de basisschool en eventuele verklaringen. 

Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben, neem gerust contact met onze administratie via aanmeldingleonardo@ldvleiden.nl of 071 5768202. 

Meld je hier online aan voor onze school (enkel zij-instroom)