fbpx

Meld je hier online aan voor onze school

Heb je je keuze gemaakt en wil je je aanmelden voor het Leonardo College? Wacht dan niet langer en meld je aan via het online aanmeldformulier. Het is erg belangrijk dat je dit formulier samen met een ouder of verzorger invult, het formulier moet namelijk ook meteen digitaal ondertekend worden om je aanmelding officieel te maken. Het formulier is niet geschikt om op je mobiel of tablet in te vullen, dus neem er even de tijd voor achter je laptop of desktop.

Op het Leonardo kun je je aanmelden voor een van de volgende brugklassen: vwo-brugklas , havo/vwo-brugklas, mavo/havo-brugklas, mavo-brugklas. De plaatsing in één van deze klassen wordt bepaald door de plaatsingscommissie, die kijkt naar het onderwijskundig rapport en het advies van de basisschool.

Op het aanmeldformulier kun je ook de namen van leerlingen opgeven waarmee je graag in dezelfde klas geplaatst zou willen worden. Of dat uiteindelijk gebeurt, hangt onder andere af van het onderwijsniveau.

Op het aanmeldformulier kun je ook aangeven of je graag aan een sportprogramma mee wil doen, je wordt dan na je aanmelding uitgenodigd voor een selectiemiddag in maart 2021 waarin je je geschiktheid en motivatie kunt laten zien.

Toelichting ouder/verzorger

Om het u gemakkelijk te maken, verloopt de aanmelding geheel digitaal. Hieronder vindt u een uitleg van de aanmeldprocedure in overzichtelijke stappen.

Let op: Aanmelding sluit op 15 maart 2021. Kiest u voor een extra aanbod Highschool of RTC, dan graag aanmelden voor 1 maart in verband met de selectieprocedure.

  1. Om het online aanmelden te starten, dient u allereerst van 1 ouder/verzorger het e-mailadres en mobiele telefoonnummer in te vullen. Deze ouder/verzorger is vanaf dit moment eerste contactpersoon voor de aanmelding en dient het aanmeldingsformulier tevens te ondertekenen. Wij vragen u dit goed te controleren op juistheid. Voor de aanmelding is 1 handtekening van 1 ouder/verzorger voldoende.
  2. Klik vervolgens op “Verder naar aanmelden”. U komt nu bij het onlineformulier. U dient alle velden in te vullen. Indien een veld voor uw kind niet van toepassing is, graag “n.v.t.” invullen.
  3. Na het klikken op ‘Ondertekenen’ ontvangt u per SMS een verificatiecode. Na het invullen van deze code kunt u de aanmelding verzenden. Hierna ontvangt u een bevestigingsmail.

De bevestigingsmail bevat een kopie van het aanmeldformulier, een uitleg van de verdere procedure en een uploadlink voor het aanleveren van documenten, zoals het adviesblad van de basisschool en eventuele verklaringen.

Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben, neem gerust contact met onze administratie via aanmeldingleonardo@ldvleiden.nl of 071 5768202.

Online aanmelden voor het Leonardo College