fbpx
 

Informatie over de school

Trots op ons nieuwe gebouw

Irmo Jansen van Zenzo, de projectontwikkelaar van het nieuwe gebouw van het Leonardo College, wordt geïnterviewd door Bastiaan. Hij maakt zijn profielwerkstuk bij Zenzo en zijn interesse in vastgoed is groot. Bastiaan wil alles weten over het nieuwe gebouw van het Leonardo College. Bastiaan wandelt samen met Irmo over het bouwterrein zodat hij een goed beeld krijgt welke ideeën waar ontwikkeld worden.

Een modern nieuw schoolgebouw

Het Leonardo College verhuist in augustus 2021 naar een nieuw gebouw naast de Vijf Meihal: jij gaat dat meemaken! Onze nieuwbouw wordt een schitterend gebouw, ingericht op hoe jij het beste kunt leren en waar je je thuis voelt. Het heeft een groot, kloppend hart in het midden en is daarom licht, ruim en warm. Precies zoals onze school is. We hebben een aantal gave labs voor practica, een buitenlokaal en daarnaast fijne werkplekken voor zowel leerlingen als docenten. En het is helemaal duurzaam! Je bent er meer dan welkom.

Zo gaat het eruit zien!

Vanaf het plein kom je via een brede trap binnen op de eerste verdieping. Je kijkt uit over de ruime en lichte aula. Er is een podium en er zijn genoeg fijne plekken om te zitten. Het eerste uur begint: misschien heb je practicum in het ScienceLab of ga je aan de slag in de Wereldstudio. Of volg je een korte instructie in onze collegezaal. Overal zijn werkplekken waar je zelf in alle rust kunt studeren. Als je vanaf één van de terrassen uitkijkt over het plein, zie je een groen en multifunctioneel terrein met pingpongtafels en verschillende sportfaciliteiten. Kun je in de pauze mooi je energie kwijt of even luieren in de zon

Informatie over
de school

De coach van Ashlee,
Ayla en Gilles