fbpx
Aanmelden schooljaar 2023-2024

Leren over het Leonardo

Hé topper!

Mijn naam is LEO. Ik vind het superleuk om lekker te bewegen! Maar misschien nog belangrijker dan het sporten zelf, vind ik een sportieve sfeer. Je weet wel: samenwerken, elkaar helpen en elkaar kansen geven. Want wij zijn een team! Bij mij leer je samen te spelen, maar ook zelfstandig te leren. Ik ga je hier natuurlijk bij helpen, want leren kun je volgens mij trainen. Zo kun jij ook het beste uit jezelf halen. Het Leonardo is jouw school, maar ook jouw coach.

Informatie over de school

Jouw school Jouw coach

Het Leonardo is jouw school, maar ook jouw coach. En wat doet een coach? Die geeft advies en begeleidt jou in je ontwikkeling op basis van de huidige situatie. En die situatie is voor iedereen anders. Maatwerk dus! Naast ons reguliere onderwijs doen we er alles aan om jou op maat te helpen met jouw doelen. Dit doen we ook voor Ashlee, Ayla en Gilles.

De coach van Ashlee, Ayla en Gilles