fbpx

Wil jij het Leonardo eens echt van binnen bekijken en ervaren hoe het is om hier op school te zitten? Schrijf je dan snel in voor een Experience middag!

Je kan kiezen tussen drie themamiddagen die in het teken staan van de verschillende afdelingen binnen het Leonardo. Je volgt op een middag 4 lessen van 30 min in ons nieuwe gebouw. Je kunt je inschrijven voor een middag met 4 vaklessen of 2 vaklessen en een blok gym. Je ouders kunnen diezelfde middag naar een voorlichtingsbijeenkomst. 

Kies jij voor de alfa-kant en ga je naar Leo & Letters, dan maak je kennis met de verschillende talen die op het Leonardo gegeven worden. 

Interesseer jij je meer voor bètavakken en ga je naar Leo & Science, dan leer je de vakken scheikunde, natuurkunde, wiskunde of biologie kennen.

Of ben jij een echte wereldburger en schrijf je je in voor Leo & de Wereld, dan krijg je lesjes in de vakken economie, aardrijkskunde, geschiedenis of filosofie.

Ben jij fanatieke sporter, dan kun je je bij elke Experience ook inschrijven voor een sportprogramma. Je volgt dan twee lessen van de themamiddag, met daarnaast een sportles van 60 min.

Of schrijf je in voor de Highschool Experience, waarbij je een échte les meedraait met het sportprogramma van het Leonardo. Het Highschool sportprogramma laat je 2x keer in de week trainen met specialisten in jouw sport.

Je kan je natuurlijk ook voor meerdere middagen inschrijven!

Bekijk alle agenda items