fbpx
Contact

Agenda voorlichtingsmomenten

Kom kennismaken!

Benieuwd naar het Leonardo?! Ervaar het zelf! Proef de sfeer in het gebouw en maak kennis met verschillende vakken en docenten. Schrijf je nu in voor onze experiences (speciaal voor leerlingen) of kom samen met je ouders naar de open avond! Voor ouders is er ook een speciale voorlichtingsavond.

Je kunt kiezen uit de volgende LEO Experiences : LEO & Letters, LEO & Science of LEO & De wereld (1 experience per leerling).

Nieuwsgierig naar onze Highschools? Meld je dan (ook) aan voor de Highschool Experience of het Atelier! Je kunt je inschrijven voor meerdere Highschool Experiences (1 sport per keer).

Na je aanmelding ontvang je een paar dagen voor de experience een e-mail met meer informatie.

07 december woensdag - 19:30 tot 20:30 uur

Oudervoorlichting po-vo

De 4 openbare middelbare scholen in Leiden organiseren gezamenlijk een voorlichting over de overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs. Hoe ziet het vo er tegenwoordig uit? Waar kunt u op letten bij open dagen? Hoe verloopt de aanmeldprocedure? Wat zijn de belangrijkste kenmerken van deze scholen?
U bent ook welkom op 1 van de andere data (zie aanmeldformulier).Aanmelden
18 januari woensdag - 19:30 tot 21:00 uur

Voorlichtingsavond

Voor: Ouders (groep 7/8)
Op deze avond geven wij een voorlichtingspresentatie speciaal voor ouders en er is gelegenheid om het gebouw van binnen te bekijken. We vertellen alles over onze speciale sportprogramma’s, hoe het eerste jaar van een leerling eruitziet en hoe wij leerlingen begeleiden in hun schoolloopbaan.
Aanmelden is (nog) niet mogelijk
27 januari vrijdag - 18:00 tot 21:00 uur

Open avond

Voor: Leerlingen groep 7/8 & ouders
Kom naar onze open avond en leer de school van binnen kennen. Neem een kijkje in alle lokalen en maak een praatje met leerlingen en docenten!
Aanmelden is (nog) niet mogelijk
06 februari maandag - 19:30 tot 21:00 uur

Voorlichtingsavond Topsport Talent en Highschool

Voor: Leerlingen groep 7/8 & ouders
Ben je geïnteresseerd in ons Highschoolprogramma of ben je een Topsport Talentleerling? Kom dan naar deze voorlichtingsavond en we vertellen jou er alles over. We beginnen de avond met algemene informatie en daarna kun je kennismaken met de trainer van jouw sport en alle vragen stellen die je hebt over jouw sportprogramma.

Aanmelden is (nog) niet mogelijk
20 februari maandag - 14:30 tot 15:30 uur

Highschool Experience III

Voor: Leerlingen groep 7/8
Ben je lid van een sportvereniging en wil jij straks 2x per week onder schooltijd trainen met specialisten in jouw sport? Kies dan voor een van onze Highschools. Ervaar het zelf en doe mee met een échte les! Je kunt kiezen uit: voetbal, basketbal, hockey, korfbal, tennis, turnen, zwemmen en dansklas.
Aanmelden is (nog) niet mogelijk
20 februari maandag - 15:30 tot 16:30 uur

Highschool Experience – Atelier

Voor: Leerlingen groep 7/8
Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn? Maak deze middag dan kennis met het Leonardo Atelier! Bij het Leonardo Atelier krijg je iedere week 1,5 uur extra les. Je volgt workshops, gaat aan de slag met verschillende technieken en leert op verschillende manieren kijken naar kunst. Ontdek het zelf en meld je aan voor deze Experience!

Aanmelden is (nog) niet mogelijk