fbpx

Agenda voorlichtingsmomenten

LEO experiences

Tijdens onze experience-middagen kun je kennismaken met allerlei onderdelen van het Leonardo in ons spiksplinternieuwe gebouw. Ervaar het zelf! Schrijf je in voor één of meerdere experiences en leer het Leonardo alvast van binnen en buiten kennen. Je maakt in groepjes kennis met leuke lesjes en activiteiten. We zien ernaar uit je te ontmoeten!

Noteer alvast de volgende data. Inschrijven kan binnenkort op deze pagina.

08 december woensdag - 13:30 tot 16:00 uur

LEO & De Wereld

Voor: Leerlingen groep 7/8
Maak kennis met de maatschappelijke vakken op het voortgezet onderwijs. Volg lessen in vakken zoals: Geschiedenis, aardrijkskunde, economie, filosofie en tekenen. Kies je voor een extra gym aanbod, dan volg je 2 vakken en gym. Let op! Voor het gymaanbod geldt vol=vol. Voor de ouders zijn er op dezelfde middag twee voorlichtingsmomenten waar zij zich voor kunnen aanmelden.

Let op: het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. Je kunt je daarom niet meer inschrijven voor deze activiteit.


Aanmelden is (nog) niet mogelijk
13 december maandag - 14:30 tot 15:30 uur

Highschool Experience II

Voor: Leerlingen groep 8
Wil jij straks 2x per week onder schooltijd trainen met specialisten in jouw sport? Kies dan voor de HIGHSCHOOL op het Leonardo. Ervaar hoe het is om deel te nemen aan dit programma door mee te doen met een échte les! Je kunt kiezen uit: voetbal, basketbal, hockey, tennis, turnen, zwemmen en dansklas.

Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze activiteit.


Aanmelden is (nog) niet mogelijk
26 januari woensdag - 19:30 tot 21:00 uur

Voorlichtingsavond

Voor: Ouders
Op deze avond kunnen ouders een voorlichtingspresentatie volgen en natuurlijk het gebouw van binnen bekijken. We vertellen alles over onze speciale sportprogramma’s, hoe het eerste jaar van een leerling eruitziet en hoe wij leerlingen optimaal begeleiden in hun schoolloopbaan.

Aanmelden is (nog) niet mogelijk
29 januari zaterdag - 11:00 tot 15:00 uur

Open dag

Voor: Leerlingen groep 8
Kom in januari naar onze open dag en leer de school van binnen kennen. Neem een kijkje in alle lokalen en maak een praatje met de docenten!

Aanmelden is (nog) niet mogelijk